BALDR Beerpong

Na de successen van afgelopen edities zal dit jaar weer het BALDR Beerpong Toernooi georganiseerd worden. Op deze avond bieden wij jou de mogelijkheid om de officiële Beerpongkampioen van Eindhoven en omstreken te worden! In teams van minimaal 2 spelers kun jij zelf tegenspelers uitdagen om je zo te kwalificeren voor de finalerondes. Of je een ervaren sniper of beginnende ballengooier bent maakt niks uit, op elk niveau kan er gespeeld worden. Ook kan er heel de avond lang genoten worden van eindeloos veel gratis bier!

 Na de kwalificatierondes zullen de finalerondes plaatsvinden en zal duidelijk worden wie zichzelf een jaar lang Master of Beerpong mag noemen. In de finales vallen meerdere prijzen te bemachtigen die elk jaar van tevoren op de social media zullen aangekondigd worden. Daarnaast zijn er meerdere losstaande activiteiten aanwezig. Een van de activiteiten is de befaamde literpullchallenge. Wie wordt als snelste adter van de avond bestempeld? 

Na de finale zal in de Ballenbak het feest losbarsten dat tot diep in de nacht zal duren. Klinkt dit je al goed in de oren? Dan moet het mooiste nog komen, deze avond kost namelijk maar rond de €18 per persoon en je kunt hiervoor tijdens het toernooi en het daarop volgende feest onbeperkt bier en fris drinken!

Voor meer informatie over de komende editie kan je terecht op onze instagram via de onderstaande link. We hopen jullie te zien bij de volgende editie!

Scroll naar boven